Ako si vybrať svadobné šaty presne podľa Vašich snov?

Ako si vybrať svadobné šaty presne podľa Vašich snov?

Ťažko by ste hľadali ženu, ktorá by nesnívala o nádherných svadobných šatách, čo by jej sadli ako uliate. Niektoré z nás majú celkom jasnú predstavu už od malička, niektorým sa to počas rokov už párkrát zmenilo a niektoré vlastne ani len vôbec netušia.

Všetky to máme rôzne, v každom prípade je však na nájdenie dokonalých svadobných šiat potrebné urobiť jednu základnú vec a to je – skúšať, skúšať, skúšať. Niektoré nevesty si vyskúšajú až stovky šiat, kým nájdu tie pravé. A niet sa čomu diviť. Veď taká svadba je (snáď) len raz v živote a pre tak dôležitý deň v našom živote podstúpime predsa čokoľvek. A vyskúšať si trochu viac šiat, to zas nie je až tak veľká obeta. No nie, žienky?

Do ktorej kategórie žien patríte Vy? Čítajte prečo práve zlaté heslo „skúšať, skúšať, skúšať“ pomôže práve Vám. Samozrejme prevedené do praxe!

1. To ako budú vyzerať moje svadobné šaty, viem už od mala!

Patríte k tým, ktoré si už ako malé princezné vysnili svoje svadobné šaty a svojej predstavy sa chcete držať? Výborne. Máte aspoň pevný začiatočný bod. Vyberte sa do butiku so svadobnými šatmi, opíšte typ vysnených šiat a začnite skúšať. Niekedy majú žienky s pevnou predstavou šťastie a šaty im skutočne pristanú. Občas sa však stane, že namiesto nádhernej nevesty vidia v odraze zrkadla postavu vhodnú skôr do erotickej poviedky ako na romantický svadobný deň. Preto je dôležité ostať flexibilným a vedieť sa svojich predstáv vzdať a skúšať ďalej, možno aj zo strihov, ktoré by nás samé nikdy nenapadli. Niekedy je tiež dobré nechať si poradiť od pracovníkov butiku. Predsa len majú v obore svoju prax. Môže sa stať, že skončíte nadmieru spokojná so šatami,  ktoré by ste si nikdy samy nevybrali.

2. Moja predstava sa mení každý rok / vôbec netuším

Aj tu platí skúšať, skúšať, skúšať. Vyskúšajte si toľko šiat a navštívte toľko butikov až kým nebudete s výsledkom stopercentne spokojná. Predsa len, je to Vaša svadba. Kde by ste mali vyzerať dokonalejšie a na akých iných šatách by malo záležať ešte viac?

Comments are closed.